Бандажирање и изолација

Kabatec

Машини за намотување на кабли, изолирање и завиткување на кабли и кабловски снопови, опција специјални машини по барање.

Omatanje kabelskih setova

Завиткување на кабелски сетови

Машините за завиткување KABATEC се познати по нивната висока ефикасност и економичност на завиткување на различни видови кабли и проводници

Види повеќе
Vezivanje/izolovanje/obeležavanje

Врзување/изолирање/обележување

Заштедува до 50 проценти од рачното производство! Нашите машини за завиткување и изолирање овозможуваат сигурна врска на каблите и проводниците од сите типови.

види повеќе
Dispenzeri nalepnica

Диспанзер за етикети

Ефективни, флексибилни, сигурни: диспанзерите за етикети KABATEC се погодни за сите стандардни типови ленти.

види повеќе
Omatanje cevi i kablova - specijalne mašine

Завиткување на кабли и цевки - специјални машини

Совршени решенија за специфични барања на клиентите: Заедно со вас можеме да развиеме потребните машини за изолирање и намотување.

види повеќе