Hot stamp

Најновите генерации за обработка на проводници бараат голема флексибилност и обработка со голема брзина. поради тие услови, Komax нуди системи кои обезбедуваат оптимално решение за побрзо означување, помали знаци и посигурна изведба на системот за специфични апликации..

Komax 26 Hot stamp marker

Основни технички податоци

Напон: 230V, 50/60 Hz (115V, 50/60Hz)
компримиран воздух: 5-8 bar; потрошувачка приближно. 0,5 l/cycle
Температура: 50-200°C, константно се прилагодва
Димензии: 350x320x500mm
тежина: 18kg
надворешен пресек на жица: 1.3 do 10mm
Минимален пресек: approx. 0.35mm²
. максимален број на ознаки: 2×16
Испрати барање
komax-26