Индустриски ласерски штампачи

Индустриските ласерски штампачи Laselec првенствено се развиени за аероспејс индустријата, што значи дека се подразбира високата прецизност и квалитет во производството со низок , среден и висок капацитет.

Системи за ласерско обележувањена проводници и кабли

Единствени машини на пазарот развиени на начин да може да се надоградуваат. Опремени се со повеќе ролни за додавање и превземање на обработениот проводник и способност да држат помеѓу 6 и 24 ролни.

355 nm фрекфенција-tripled Nd-YAG solid-state laser-Class 1.

Должина на каблите од 15 цм до 999м

Испрати барање
Ulys-110-SL-Modena-300x158