Индустриско обележување

Најновата генерација машини за обработка на жици бара извонредна флексибилност и обработка со голема брзина. Поради овие услови, Komax нуди системи кои обезбедуваат оптимално решение за побрзо обележување, помал димензии и посигурно функционирање на системот за специфични апликации.

Industrijski ink-jet štampači

Индустриски ink-jet печатари

Системите овозможуваат целосна интеграција со машините Komax и покриваат широк спектар на барања за обележување при големи брзини

види повеќе
Hot stamp

Hot stamp

Дизајниран на докажан систем, жежок печат (Hot Stamp) овозможува минимално време на конверзија без користење на алатката и е компатибилен со Komax 24.

види повеќе
Poluautomatsko krimpovanje

Индустриски ласерски печатари

Индустриските ласерски печатари Laselec првично се развиени за воздухопловната индустрија, што значи дека тие се многу прецизни.

види повеќе