Микрографски лабаратории

Уредите за контрола на квалитет неопходни за пред-лансирање на нови кримповани терминали овозможуваат создавање на микрограф на терминалот за различни дијаметри на проводниците.

SmartOptic

Со SmartOptic имате сè што ви треба за да снимите слики со висок квалитет во еден модул. SmartOptic исто така може да се користи заедно со мерниот софтвер SmartVision I и соодветен компјутер, независен од микрографската лабораторија.

Основни технички податоци

Резолуција: 18 mega pixel
тип на сензор: C-MOS
ниво на зумирање: 1
тип на зумирање: дигитален
Димензии на објектот (стандардни): max. 13 x 10 mm
Димензии на објектот со додаден објектив(по порачка): max. 45 x 34 mm
Испрати барање
SmartOptic

MicroLab 10

Брзо време на обработка и брзо креирање на слики користејќи софтвер SmartVision.

Основни технички податоци

Опсег на обработка (максимални терминали Ø): 0,3 – 2,50 mm (одговара cca 0,08 – 5,0 mm²)
Напојување: 230 VAC, 50 Hz, 300 V
Димензии (Ш× В× Д): 500 × 360 × 450 mm
Тежина: oko 20 kg
Испрати барање
microlab-10

MicroLab 30

Мобилна и едноставна контрола на квалитет, целосно автоматска и независа од корисникот.

Основни технички податоци

Опсег на обработка (максимални терминали Ø): 0,50 – 10,00 mm (одговара cca 0,08 – 50,0 mm²)
Напојување: 110-240 V AC, 50/60 Hz
Димензии (Š × V × D): 500 × 450 × 350 mm
Тежина: oko 35 kg
Испрати барање
microlab-30

MicroLab 35

Брза и сигурна контрола на квалитет, создава микрофотографија до Ø 3 mm.

Основни технички податоци

Опсег на обработка (максимални терминали Ø): 0,03 – 3,00 mm (одговара cca 0,08 – 6,0 mm²)
Хартија за брусење: Ø 200mm, 9 гранулација 9 mikrona
Нож:: Ø 50 mm × 0.5 mm HM
Напојување: 110-240 V AC, 50/60 Hz
Димензии (Ш × В × Д): 1100 × 320 × 485 mm
Тежина:: oko 90 kg
Испрати барање
microlab-35

MicroLab 55

Модуларна и флексибилна контрола на квалитетот на сите типови на споеви, кратко време на обработка од 3 до 5 минути.

Основни технички податоци

Опсег на обработка (максимални терминали Ø): 0,5 – 30,0 mm (одговара cca 0,08 – 400,0 mm²)
Специфична опција: Поголеми дијаметри
Макс. правоаголна основа: пр. IDC конектор 30×60mm
Напојување: 110-240 V AC, 50/60 Hz
Димензии (Ш × В × Д): 2000 × 800 × 850 mm
Тежина: oko 240 kg
Испрати барање
microlab-55-1