Машини за сечење и одстранување на изолација на жици и кабли

Mašine za skidanje izolacije Komax

Машини за отстранување на изолација KOMAX

Обезбедува исклучително широк спектар на примена, лесно ракување и зголемена продуктивност. Со посебни функции тие постигнуваат високо ниво на квалитет.

види повеќе
Artos cs-327

Машини за сечење и отстранување на изолација на кабли со голем дијаметар Artos

За обработка на кабли со дијаметар до 35 mm.

види повеќе