Отстранување на изолација

Машините за отстранување на изолација вклучуваат исклучително реномирани производители кои нудат најнови достигнувања во технологијата каде што се потребни прецизност, брзина и сигурност на системот. Фокусот на машината е на најстрогите барања, нивоа на квалитет и стандарди поставени од автомобилската, електронската и воздушната индустрија.

Mašine za skidanje izolacije Komax

Машини за отстранување на изолација KOMAX

Обезбедува исклучително широк спектар на примена, лесно ракување и зголемена продуктивност. Со посебни функции тие постигнуваат високо ниво на квалитет.

ВИДИ ПОВЕЌЕ
Lasersko skidanje izolacije Komax Laselec

Ласерско отстранување на изолацијата на Komax Laselec

Автоматски ласерски машини за високопрецизно сечење на проводници, отстранување на изолација и индустриско означување на проводници.

ВИДИ ПОВЕЌЕ
Mašine za skidanje izolacije Z+F

Машини за одстранување на изолација Z+F

Z+F Машините за одстранување на изолација на електричен погон овозможуваат прецизно соголување на изолации од проводници со различни изолации.

ВИДИ ПОВЕЌЕ
Alati za skidanje izolacije WEZAG

Алати за одстранување на изолација WEZAG

Едноставни и практични алатки за отстранување на изолација, за прецизно отстранување на изолацијата за дијаметар од 0,03 до 16,0 mm².

ВИДИ ПОВЕЌЕ
Mašine za skidanje izolacije Rittmeyer

Машини за одстранување на изолација Rittmeyer

Универзални полуавтоматски машини за одстранување на изолација со што поекономично производство на мали и средни серии.

ВИДИ ПОВЕЌЕ