Тестирање

MicroPull 10

Десктоп уред може совршено да се прилагоди на потребите на секој клиент. Без оглед на тоа дали се индивидуални мерења или со и без стандардни спецификации за брзо проверување на вредностите на влечење или верификација на серија мерења, операторот секогаш ќе може да избере соодветен режим за работа. Управувањето со уредот е едноставно и интуитивно со нашиот комплетно ажуриран кориснички интерфејс.

Основни технички податоци

Опсег на мерење: 20 – 1000 N
Резолуција: 0.1 N
Прецизност: Класа на точност I
Брзина на извлекување: 25/50/100 mm/min
Интерфејс: USB host, USB уред
Електричен приклучок: 24 V DC/24 VA
Класа на заштита: IP 42
Димензии( Должинаx ширинаx висина): 404 × 154 × 120 mm
Макс.удар: 48mm
Тежина 10.5 kg
Испрати барање
MicroPull-10-300x210

Q1210

Основни технички податоци

Опсег на мерење: 20 – 1000 N
Резолуција: 20 .. 200N - 0.2 N
200 .. 1000N - 0.5 N
Прецизност: 20 .. 40N - Класа на точност II
40 .. 1000N - Класа на точност I
Брзина на извлекување: 25/50/100/200 mm/min
Интерфејс: USB host, USB уред
Електричен приклучок: 24 V DC/24 VA
Класа на заштита: IP 42
Димензии( Должинаx ширинаx висина): 135×178×341 mm
Испрати барање
Q1210_Pull_tester