Врзување

Имаме соодветни алати за ленти за големи, мали и влажни производи.

врзување - Држење на производот со помош на трака.

Врзувачка AXRO2BASIC

AXRO2Basic е добро дизајнирана врзувачка заснована врз долгогодишно искуство. Врзувачка е погодна за врзување на мали рачни производи со еластични, како што се цвеќиња, цевки и кабли и многу други производи.

Испрати барање
Vezačica AXRO2BASIC

Врзувачка AXRO IN-2

AXRO IN-2 специјално е развиена за врзување на производи во облик на прстен со минимален дијаметар на јадро од 35 мм. AXRO IN-2 е опремена со добро позната технологија AXRO за фаќање, која успешно се користи во другите модели AXRO веќе многу години. Оваа машина е достапна во многу гранки, на пример во кабелската и автомобилската индустрија.

Испрати барање
AXRO-IN2